Hälsovägledning

Astrids Massage & Hälsovägledning | Astrid Öhgren | 073-04 64 135 | Besöksadress: Lulevägen 24A, Boden. Postadress: Spadvägen 7, 961 42 Boden | info@amhlivsstil.se

Boka tid Boka tid

Se filmen om vad en hälsovägledare gör

Vad gör en hälsovägledare?

 

En hälsovägledare är den personen som hjälper dig när du vill lära dig att hantera din stress, få råd om hur du kan träna hemma, få svar på frågan om vad just du ska äta för att må bättre.

Eller framför allt få hjälp med det viktigaste - motivationen till att börja.

Som hälsovägledare är det mitt jobb att finnas som stöd och vägleda dig på din resa mot ditt mål.

Jag arbetar med ett empowerment baserat synsätt som innebär att jag ger mina kunder de verktyg de behöver för att nå sina mål. Givetvis anpassar jag varje del efter dina önskningar och förmågor, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje del.

Har du tänkt göra en livsstilsförändring?

 

Jag erbjuder dig:

Motiverande samtal där jag hjälper dig att göra en handlingsplan över din livsstilsförändring, för att hitta motivation och mål från början till slut.

 

Kostrådgivning som innebär att du får råd om vad just du ska äta för att må bra. Du får föra en matdagbok som sedan kommer att föras in i ett program som visar vad din kost innehåller, sen går vi tillsammans igenom resultatet.

 

Stresshantering handlar helt enkelt om att få hjälp med att hantera din stress med tillexempel avslappningsövningar, mental träning och mindfulness.

 

Träningsprogram för hemmaträning. Enkel eller mer avancerad med de redskap du lätt kan hantera hemma.